Tuesday, 19 April 2011

perlu sendiri bt masa skg

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum


erm... ok. aku still rasa bersalah sama diaa..
pa bole wat, mmg salah aku.. huhuhu
org sabah cakap KOTOH. org dusun ckp KETEH. naa. padan muka ko dina.

so now, aku mo biarkan dia bersendirian dulu n aku pun mau bersendirian.
facebook? myb kdg2 jak kot aku buka bt masa nie.
fon? aku buka, tp aku tukar setting dia. hanya org tertentu saja dpt call.

p/s : klu x dpt call tue, sorry.


ada lagi yg cuba mau offer diri dia jaga c 'dia' huhuh. bgsla tue. 
tggula klu aq sdh teda d dunia nie bru ko tlg jaga 'dia' k. huh. tq



wassalam

10 comments:

mujahid said...

take u time cewek.. hehehe

eh!>. macam mana nak tukar setting tuh ek?? dy x tau plak.. hehehe

maziahtulsafraadina said...

yaa. perlu ambil masa la nie. huhu.

erm, pegi dkt manage calls. hnya org dlm list tu jak bole kol. ngee~

Natasha Isham said...

dina...knp ni? ok x? don sedeyh2 ya dik..

maziahtulsafraadina said...

huhu. k.o.

Natasha Isham said...

adui.. jgn sdeyh2 dik. jgn k.o k.o.. lgu pon sua tukar... oyo ok tuh.. dia syg dina sgt2.. marah nya pon xlma. itupon klo dia mrah laa... yg pntg dina tau dina clap n dh xkn wat mcm tuh lgi.. (mcm tau jk) huhu..

maziahtulsafraadina said...

huhuhu. sedih la. silap n salah sendri. ndak taula pa mo jd sma diri ini. huhuhu. klu dia marah pun, ndak kesa. klu dia mo benci2 pun ndak kesa. huhuhu. sbb salah sendiri. sendiri tanggunglaa. hukhukhukhuk

Natasha Isham said...

adui.. nda pa .. diam2 jk dlu.. klo dia mrah, nnt bila sdh dia cool down dia rasional juga mau maafkn dina..dia xkn benci dina lah... dun wury ya c tomei. cuma jgn ulang kcilapan ni ag sdh.. =)

maziahtulsafraadina said...

yaa, tula. kesilapan. huhuhu. ndak akan berulang lagi.. insaf sdh kunun. hukhuk

Natasha Isham said...

aik ada kunun lagi...? hehe.muskil kkak. btul2 insaf. jgn da kunun2. nnt dia tengok, merajuk lagi dia. huhu

maziahtulsafraadina said...

huhuhu. saja jak tu ltk kunun.. yala bhh, insaf betul2 la nie. huhuhu.klu merajuk, pujuk ja. ngee~